Musikhuset Aarhus & Ridehuset, 8. og 9. december 2000
Årets SPOT er slukket, men gløden fra SPOT 07 ulmer nok stadig hos alle de, der tog sig tid til at lytte og tid til at opleve. Tilkendegivelser fra publikum og inviterede gæster har været meget positive og på den måde har SPOT 07 været en succes.

Fremtiden vil vise hvor stor en succes SPOT 07 har været for musikken og de enkelte bands. Mange er blevet kontaktet af musikbranchens folk og for nogle betyder det flere live-jobs, for andre en god kontakt til udlandet. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det.

Igen i år var Norden repræsenteret på SPOT. Samhørigheden mellem den danske og nordiske musikscene lader sig ikke fornægte og vi håber at mange har fået inspiration og endnu flere har fået en god oplevelse.

Til sidst - et arrangement som SPOT, kan ikke lykkes, uden lysten til at være med og tage del i et levende musikliv. Derfor tak til alle vore samarbejdspartnere, alle bands der deltog og de mange frivillige kræfter.

Klik hér for at se billeder fra SPOT 07
Siden vil løbende blive opdateret med billeder, taget af de 4 fotografer der næsten arbejdede i døgndrift på at "skyde" SPOT 07
I samarbejde med:
Tilbageblik
1999
1998